Două Puncte D

Nu fac nimic remarcabil. Dar ceea ce fac este esenţial. Che Guevara

Feşăn 2009

Scris de sept la 10:49:00 a.m.

Eu nu le am cu ce e la moda, cu tendinţele, cu ceea ce se poartă (ca să nu mai zic de expresiile idioate pe care le-am împrumutat din engleză pe tema asta). Eu scuip contra vântului, chiar dacă asta înseamnă că mi se întoarce. Acum, ăia care sunt la modă sunt snobii. Ei existau şi înainte, dar acum au o proporţie covârşitoare, încât nu mai ştii care sunt ăia la modă şi care sunt meltenii care îi imită. Găseşti snobi peste tot, la orice colţ de stradă, în orice emisiune de televiziune, în orice ziar sau revistă, pe net (bineînţeles), în general peste tot în spaţiul carpato-danubiano-pontic. Ei mănâncă de pe jos, dar au impresia că se învârt în sfere înalte. Bieţii.

Deci snobii ăştia sunt în tendinţe. Pentru ei asta înseamnă colecţia "de puta madre", Hermes şi Louis Vuitton contrafăcute, Enporio Armani (că Emporio costă prea mult) şi multe alte căcăţuşuri din astea. Apropo, l-am văzut pe unu' în Regie cu un tricou fantastic. Scria pe el "de puta madre comandante". Bă, eşti nebun? Ăla era tata lor, era nambăr uan, era Ogică al "de puta madre", zmeul zmeilor, regele manelelor.

Acestea fiind zise, eu vă arăt antitendinţele, ceea ce nu contează în ochii cocălărimii din mileniul 3. Astea contează pentru mine, deoarece reprezintă motiv de caterincă. Din colecţia "Feşăn bai sept pă doo mii 9" aţi văzut deja tricoul cu puţă.

Azi urmează "Despieptenele".

Poate, dacă mai găsesc, vă mai arăt exemple de modă haioasă. Până atunci luaţi d-acilea o pildă despre straie.

Florian Pittis - Nastratin Hogea

Două puncte D pe mail

Daca îţi place şi vrei să fii la curent, introdu adresa de mail: