Două Puncte D

Nu fac nimic remarcabil. Dar ceea ce fac este esenţial. Che Guevara

Două puncte L(iviu Moreanu pute)

Scris de sept la 10:12:00 p.m.

Băi, deci printr-o împrejurare nefericită am ajuns să mă uit pe Acasă câteva minute. Şi era o emisiune prezentată de Cabral şi Mircea "La naiba" Solcanu. Era invitată Monica Columbeanu (n-am avut cum să evit cacofonia) şi povestea de Liviu Moreanu. Ăsta e un mare futăcios de pe la noi. Le arde pe toate. Au făcut un material despre el. Şi, la un moment dat în timpul inteviului pe care i-l luau cei de la Acasă, el a zis:
"Vreau să scap de burtica ce a început să-şi facă aparenţa."

Aşa vorbeşte unul din şmecherii de la noi. El e mare patron de restaurant şi are o a doua slujbă, cea de analfabet. Nu-i nimic. Lasă că tot în interviul ăla ne-a băgat o frază în engleză. Cred că pe aia o ştie mai bine. Ăsta e omul care fute vedetele noastre şi este unul dintre cei care apar la televizor. Iaca sistem de valori la români.

Îmi cer scuze pentru limbajul abject pe care nu intenţionam să-l folosesc pe blog, dar nu mai pot. Cât să mai suport şi eu. N-am mai scris despre asta, dar săptămâna trecută era să mi se facă rău. Nu ştiu câţi dintre voi au habar că un român a luat odată premiul Nobel. E vorba de George Emil Palade, care a fost laureat al premiului Nobel în Medicină şi Fiziologie în 1974. Acesta a trecut în nefiinţă pe data de 8 octombrie. S-a zis ceva despre el şi despre viaţa lui la televizor. Dar nu prea mult, că strică. În schimb săptămâna trecută, într-o seară, Magda Ciumac (aţi citit bine, la mine pe blog scrie Magda Ciumac) apărea pe două televiziuni simultan, pe Romantica în reluare şi la OTV în direct. Mi-e silă! Astea sunt valorile noastre, căca-m-aş în ele.

Două puncte D pe mail

Daca îţi place şi vrei să fii la curent, introdu adresa de mail: