Două Puncte D

Nu fac nimic remarcabil. Dar ceea ce fac este esenţial. Che Guevara

Două puncte C(ine e Maria Marinescu?)

Scris de sept la 3:03:00 p.m.

De mult timp, de foarte mult timp mă chinuie o întrebare la care până acum nimeni nu a putut să-mi dea un răspuns care să mă satisfacă:

Cine dracu' este Maria Marinescu?

Cică ar fi creatoare de modă, cântăreaţă, iubită de mare şmecher sau mai ştiu eu ce. Doar că până acum nu am văzut vreo colecţie de piese vestimentare de-ale ei (sau măcar pe cineva că e îmbrăcat de Maria Marinescu), nu am ascultat vreo melodie de-a ei (şi nici nu cred că vreau) iar la televizor nu am auzit să vină vreunu' şi să spună că e fericit alături de ea. Deci cine este şi ce face Maria Marinescu?

Cel mai mult m-a enervat că anul trecut la premiera românească a filmului "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile" reportera de la Antena 1 care transmitea de la Teatrul Naţional a băgat-o în seamă deşi nu era cazul. Încerc să-mi aduc aminte cât mai bine faza: "Regizorul Cristian Mungiu îşi va trata invitaţii din această seară, prezenţi la premiera filmului său, cu câte un pahar de [nu mai ştiu numele vinului], iar la finalul proiecţiei... (pauză) ... Mă scuzaţi că mă întrerup. A trecut Maria Marinescu singură." Uite ce este mai important decât premiera primului film românesc care a luat Palme d'Or. Maria Marinescu era singură. Sărăcuţa.

Eu zic să facem o petiţie să facă cineva o emisiune, ba nu, un reality şou în care Maria Marinescu să-şi găsească pe cineva. În felu' ăsta poate nu mai apare la evenimente mondene singură. Şi poate aflăm pe această cale şi ce face mai precis ea ca să trăiască.

Sau şi mai bine punem de o petiţie prin care îi cerem chiar Mariei Marinescu să nu mai apară. Deloc. Nicăieri.

Două puncte D pe mail

Daca îţi place şi vrei să fii la curent, introdu adresa de mail: