Două Puncte D

Nu fac nimic remarcabil. Dar ceea ce fac este esenţial. Che Guevara

Două puncte V(ulpea când n-ajunge la struguri, zice că-s acri)

Scris de sept la 10:24:00 p.m.

Acum 2 zile am fost la ce mai tare concert pe care l-am trăit eu până acum. L-am aşteptat ani de zile, m-am bucurat când a fost anunţat, mi-am luat bilet, am aşteptat până a sosit ziua de 23 iulie şi m-am dus la concert, am ascultat muzică bună, am ţipat împreună cu ceilalţi prezenţi şi am plecat acasă împlinit şi pe deplin satisfăcut.

Ieri dimineaţă eram pregătit să scriu un articol cât mai interesant despre concertul Metallica, să dau cât mai multe detalii şi să povestesc cum l-am trăit eu personal. Până să mă apuc de treabă, am citit ce au scris alţii (nu ca să mă inspir, ci pur şi simplu pentru că am cont de mail la un site care mă plăteşte pentru mailurile citite, şi acolo primesc blogurile pe feed). În timp ce unii povesteau despre cum au trăit concertul, bucuria vederii, sau pentru unii a revederii trupei, drumul până la Bucureşti, sau atmosfera de pe Cotroceni, cei care nu au fost (şi totuşi îi mânca undeva să scrie despre asta) spuneau că nu le place Metallica, sau rockul în general, că nu înţeleg de ce este agitaţia asta, că Metallica este de porc, că nu mai este la fel de când a plecat Newsted şi nu mai merită ascultată, că sunt expiraţi şi alte asemenea păreri.

Nu prea am înţeles de ce erau aşa de porniţi. Poate din cauza preţurilor la bilete. Ce-i drept n-au costat puţin. Dar parcă fără un sacrificiu, nu trăieşti la fel un concert. E altfel să dai toţi banii pe bilet şi să-ţi rămână bani doar de ţigări. Să n-ai de-o bere, da' când intră pe scenă trupa să cânţi până uiţi şi de sete. Eu am făcut sacrificiul. Şi a meritat pe deplin.

"Vulpea când n-ajunge la struguri, zice că-s acri." Aşa de bine au spus-o străbunii mei.

P.S. Dacă vreţi să ştiţi cum a fost, căutaţi pe Youtube că precis au filmat mulţi concertul. Oricum dacă vă interesa cu adevărat aţi fi fost acolo.

Două puncte D pe mail

Daca îţi place şi vrei să fii la curent, introdu adresa de mail: