Două Puncte D

Nu fac nimic remarcabil. Dar ceea ce fac este esenţial. Che Guevara

Două puncte B(ani pe net)

Scris de sept la 4:37:00 p.m.

Poate că unii dintre voi aţi observat că în lista de linkuri din dreapta este de ceva vreme o legătură către un blog care se referă la oportunităţi de a face bani pe internet. Eu sunt pasionat, dacă pot să zic aşa, de ceva vreme de subiectul acesta. Cred că internetul oferă atât de multe posibilităţi încât poate fi chiar o sursă alternativă de venit.

Majoritatea siteurilor pe care le prezint acolo presupun diferite activităţi pe internet şi nu necesită un site personal. Dacă devii destul de bun poţi câştiga bani frumoşi şi astfel poate deveni principala sursă de venit.

Verified Money Makers este un blog scris in limba engleză unde voi prezenta siteurile la care deja am ajuns la suma minimă pentru a fi plătit şi de la care am şi primit banii. Siteurile acestea folosesc procesatoare de plăţi pe internet cum ar fi PayPal sau AlertPay. Prin faptul că am fost plătit se înţelege că banii au ajuns într-unul din conturile PayPal sau AlertPay. Am decis să scriu în limba engleză pentru că în acest fel mă adresez unui grup mai mare de oameni.

Dacă doriţi bani mai mulţi, câştigaţi uşor în faţa calculatorului, şi vreţi să vă înscrieţi pe unul din siteurile prezentate pe blog sau pur şi simplu vreţi informaţii suplimentare, lăsaţi-mi un comentariu şi vă voi răspunde. Vă urez multă baftă.

Două puncte D pe mail

Daca îţi place şi vrei să fii la curent, introdu adresa de mail: