Două Puncte D

Nu fac nimic remarcabil. Dar ceea ce fac este esenţial. Che Guevara

Două puncte S(uper concert 3 în 1)

Scris de sept la 4:33:00 p.m.

Marţi seara am fost la un eveniment destul de rar pe la noi, şi anume 3 trupe mari au concertat în acelaşi loc în aceeaşi seară. Mai întâi au fost cei de la Iris, care au încălzit atmosfera cum numai ei ştiu mai bine. Apoi au venit Def Leppard şi au cântat pur şi simplu ROCK. Seara a fost încheiată de către Whitesnake, David Coverdale ridicându-se la înălţimea aşteptărilor. Deşi a avut scăpare, la un moment dat fiind cât pe ce să zică "Budapest" în loc de "Bucharest", prestaţia lui a fost apreciată. (Oricum eu personal nu-l consider vinovat pentru asta. Pur şi simplu vecinii noştri unguri şi bulgari au adus la ei în ţară mai des trupele mari ale lumii.)

A fost un spectacol cum nu mă aşteptam să văd în ţara noastră, iar organizarea a fost destul de bună. La capitolul muzică nu am ce să comentez pentru că numele de pe afiş spun totul.

Acolo şi-au făcut apariţia şi câteva vedete de la noi, majoritatea din domeniul muzicii. Dar ceea ce m-a surprins fost modestia lui Mircea Baniciu care a venit la zona B (unde aveam şi noi bilete) şi a asistat la spectacol din mijlocul mulţimii.

Rockerii de toate vârstele s-au delectat cu acest spectacol pe care îl meritau de ani de zile.

Două puncte D pe mail

Daca îţi place şi vrei să fii la curent, introdu adresa de mail: